LOADING

Type to search


Share

Erkek olmak iyidir. Tabiki de iyidir.. Yani sadece başlıkta belirttiğim gibi, siz hiç “Erkek Hastalıkları Uzmanı” diye bir kavram duydunuz mu? Yok çünkü erkeklerin ne idüğü belirsiz hastalıkları olmaz. Kas ağrısı çeker, sırt ağırısı çeker çok extreme durumlarda prostat olurlar. Bu lafı yıllar önce abimden duymuştum çok hoşuma gitmişti. “Erkek olmak iyidir Sen hiç ´Erkek Hastalıkları Uzmanı´ diye bir kavram duydun mu?” Hakikaten de öyle. Erkek olmak iyidir…

Bununla ilgili geçen gün bir feed açmıştım. Recep de gelip feed içine bir yorum eklemişti. Artık nerden çaldıysa bilmiyorum ama güzel sıralamış erkek olmanın faydalarını:

Vücudundaki kılları mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin. Bıyıkların utanç degil, çogu zaman övünç kaynağıdır. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. Her kavanozu tek basina açma kabiliyetine sahipsindir. Tazelemek zorunda olduğun bir makyajin olmadigi için zırt pırt tuvalete gitmezsin. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. Göbegin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. “Bu göbek değil sevgilim, aşk halkasi”.. İş görüsmelerinde kalça ve göğüslerinin güzelliği hiç önemli degildir. Pişireceğin hayvanı kendin avlayabilecek güçtesindir. Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı taşıma alışkanlığın yoktur. Ceketini alıp çıkarsın. Beşli paket halindeki donlarin fiyati, tek bir sütyenin ki kadardır. 40 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. Çişinle italyanca “Seni Seviyorum” yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. Yüzündeki tüm renkler orijinaldir ve ne silince, ne yağmurda, ne de ağlayınca çıkmaz. Sokakta muz yemen hiç ayıp sayılmaz, Magnum yerken etiketi saklamak zorunda kalmazsın. Bira şişesini açacak kullanmadan açmanin en az beş yolunu bilirsin. Sohbet ettiğin insanlar bakışlarını göğüslerine dogru kaydırmaz. Evlenince soyadını değistirmek zorunda kalmazsın. Her zaman tek parça mayo giyersin Karşı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardir. Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlik yapmak zorunda degilsin…

Bir çoğuna katılıyorum. Özellikle bayanların çantası konusuna. Hiç bir zaman böyle çanta taşımadım. Tatile giderken de en fazla bir sırt çantası almışımdır. Her gün farklı giyinmek gibi bir derdim de yok çünkü kimseyle boy ölçüşmek zorunda değilim. Üstelik güzel yada farklı giyinmek beni mutlu etmiyor. Aksine giyime harcanan paraya üzülüyorum. Düşünsenize giyime harcağım parayla rahatım için daha farklı araçlar alabilirim 🙂 Üstelik küçülme, çekme gibi derdi de olmuyor.


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.