LOADING

Type to search


İnteraktif Sosyal Medya: instagram Mayın Tarlası

Share

Instagram zaman zaman farklı ve yaratıcı etkinliklere sahne oluyor fakat Instagram üzerinden oynanan bir oyuna ilk defa tanık oluyor.

Birleşmiş Milletler’in bünyesinde bulunan ve mayınlarla mücadele konusunda çalışmalar yürüten UNMAS (United Nations Mine Action Service), Instagram’da anlamlı bir farkındalık projesine imza attı. 4 Nisan Mayın Bilinci Geliştirme Günü kapsamında oluşturulan Instagram projesinde, UNMAS tarafından açılan instagram hesabı üzerinden efsane Mayın Tarlası oyunu oynanabiliyor. Ancak tahmin edildiği üzere bu oyun eğlence amaçlı değil; tamamen kişilerin mayınlara olan farkındalığını arttırmak amacıyla tasarlanıyor. Oyunun bitmiş hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kurgu: Saatchi & Saatchi Denmark


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.