LOADING

Type to search


Share

Türkiye`de en büyük problemlerden birisi operatörlerin kafa karıştırsan ve sizi bir tanesini seçmek zorunda bıraktırdığı tarife paketleri. Mesela ben eski adı ile AVEA olan şimdiki adı ile Türk Telekom olan operatörün orta seviyede bir paketini kullanıyorum. Ayda bana 1500 adet SMS hakkı veriyor. Eğer hakkım yoksa 1 TL den ücretlendiriyor. Yılda 18.000 SMS hakkım var yani 18.000 TL ediyor bu da. Ben ise bu paketin SMS özelliğini yılda toplasan 30 bilemedin 40 adet ile kullanıyorum. Yani 40 TL lik SMS gönderiyorum.

En çok kullandığım ve günümüzde herkesin kullandığı özellik İnternet Paketleri. Özellikle 4.5G sistemine geçtiğimizden beri herkesin ihtiyacı olan şey İnternet Kotası. Benim tarifemde 10 GB lık internet paketi var. Evimde bile ay içerisinde 250 GB kota tüketirken, mobilde 10 GB nasıl yetsin? Halbuki bu 18.000 adetlik SMS paketini çıkartsa, onun yerine 50 GB internet kotası verse  daha mantıklı olmazmıydı ?

Olurdu ama olmazdı. O zaman “kazanamazlar” dı. Bu sebeple işte bize dayatılan bir paketi zoraki seçmek zorunda kalıyoruz.

Bugün değişik bir hizmet gördüm. ChatSim adı verilen ve sadece WhatsApp için kullanılan bir sim kart. Buraya tıklayıp siteyi inceleyebilirsiniz.

Sınırsız mesaj.
Nerede olursanız olun daima herkesle iletişimde kalın. ChatSim yıllık fiyatı sadece 48 TL.

Çok iddiali bir hizmet. Tabii henüz kullanmadım ama 1 ay önce bundan haberdar olsaydım eminim ki yurt dışı seyahatim esnasında bu hizmeti kullanırdım. Yine de ilk ulaştığım noktadan temin edip, deneyeceğim.

Olurda siteye girmem diyenler için aşağıda bazı iddiali söylemlerini yazayım;

ChatSim Nedir ?

ChatSim, nerede olursanız olun, Sohbet Uygulamalarınızı kullanmanızı sağlayan dünyanın ilk SIM kartıdır. Yılda sadece 48 TL ile WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, LINE, Telegram ve birçok diğer Anlık Mesajlaşma uygulamaları ile sınırsız text mesaj ve emoji iletebilirsiniz. ChatSim sayesinde; arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla iletişimde kalabilirsiniz. Buna ilave olarak, dünyadaki diğer 3 milyar kişiyle temas kurabilirsiniz.

Dolaşım (roaming) ücretlerini unutun.

Yurt dışında seyahatte olduğunuzda artık dolaşım ücretleri (roaming) konusunda endişe etmenize gerek yok. Her anın zevkini çıkarın ve herkesle sınırsız text mesaj ve emoji paylaşın. NE İŞE YARAR

Teknoloji

ChatSim istem dışı data trafiğini %90’a kadar azaltır ve daima en iyi kapsama alanı sağlayan operatöre bağlandığından 3G ve 4G şebekelerde olağanüstü hız garanti eder.

Uygulamalarınızı ve telefon rehberinizi muhafaza eder

WhatsApp, Telegram, WeChat veya diğer Sohbet Uygulamalarında kullandığınız numaranız aynı kalır. Hiç düşünmeden istediklerinizle mesajlaşın: Bırakın, gerisini ChatSim düşünsün.

ChatSim Ücret Tarifeleri


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.