LOADING

Type to search


Yapay Zeka ile Canlı Şiir Yazmak – Ford Türkiye

Share

En sevdiğim, uzun zamandır kafa patlattığım bir konu Yapay Zeka. İşim gereği sosyal medya ve dijital dünya ile fazla bağlıyım, bağımlıyım. Gömülü sistemleri de seviyorum ve bu iki teknolojiyi hep bir kampanyada kullanmak istemişimdir. İşte Ford bunu Sevgililer Günü için uyarlamış. Başlangıç için oldukça iyi bir proje olmuş.

“6 Şubat’tan itibaren 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapay zekayı kullanarak “Türkiye’nin ilk ortak şiiri”ni yazmaya başladık. Şimdi @birbaskasair aşkınızla paylaşmanız için size özel bir şiir yazıyor. Siz de @birbaskasair’i mention’layarak #birbaskasiir hashtag’iyle tweet atın, @birbaskasair size özel bir şiir paylaşsın. @birbaskasair’in yazdığı şiiri aşkınızla paylaşın, olmadı bir daha deneyin @birbaskasair yepyeni bir şiirle size yanıt versin. Siz de #birbaskasiir için katkıda bulunun, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde saat 17.00’da başlayacak canlı yayında @birbaskasair şiirinizi kaleme alsın, ünlü müzisyen ve oyuncu İlhan Şeşen seslendirsin.”

Yapay Zeka Yükselişte

Twitter, IoT ve tabii Big Data kavramlarının birleşmesiyle güzel sonuçlar çıkacağı doğrudur. Özellikle Messenger Bot alt yapısı ile yapay zekada başlayan yükseliş, hızlıca hayatımızın her alanına girdi. Sipariş vermekten, sorularınıza cevap bulmaya, sesli komut vererek işlerinizi hızlandırmaya kadar bir çok alanda kullanım başladı.

 


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.