LOADING

Type to search


Share

Bitcoin dünya üzerinde büyük kitlelere ulaştıktan sonra bazı girişimciler crpyto paralarıdaki ışığı görerek yeni kazanç yolları açtılar. Bunlardan en çok kullanılanı ve belki de en suistimal edileni bulut madencilik (cloud mining) oldu.

Öyle ki bu zamana kadar yüzlerce bulut madencilik şirketi büyük umutlarla açıldı ve sonları bir çok kullanıcı için hayal kırıklıklarıyla bitti. Önceki yazılarımızda da belirtiğimiz ve okurlarımızı uyardığımız gibi, bu sektörde bulut madencilik adı altında hizmet veren yüzlerce ponzi yer alıyor.

Bu şirketlerin çok küçük miktarı gerçek madencilik yaparken, çoğu ponzi şeklinde kendilerine çekebildikleri kullanıcıları kandırıyor ve paralarını deyim yerindeyse çalıyor. Bu yazımızda gerçek madencilik yapan bir kaç firmadan biri olan Genesis Mining‘e bir göz atacağız. Genesis 2013 yılından bu yana bulut madencilik hizmeti veriyor ve mühendisler, tasarımcılar ve yöneticilerden oluşan 10 kişilik bir çekirdek gruptan oluşuyor.

Bu yazıyı hazırlamamızın nedenlerinden biri, son zamanlarda artan Bitcoin fiyatıyla birlikte bulut madenciliğin tekrar cazip hale gelmesi. Bitcoin fiyatının 1690 USD seviyelerinden şu anda 2080 USD seviyelerine çıkması, ROI’yi (yatırımın geri dönüş süresini) kısalttı ve bulut madencilik yatırımlarını daha mantıklı hale getirdi.

Genesis-Mining.com %3 İndirim Kodu

Genesis Mining %3 İndirim Kodu – Genesis Mining %3 Promo code: laD2oc
Web Sitesine Gitmek İçin Tıkla

Genesis şu anda 1 yıllık kontratın dışında ömür boyu kazanç getiren paketleri de sunuyor ve bu paketler bir kez satın alındıktan sonra cihazın üretim ömrü dolana kazar size kazandırmaya devam ediyor. Alacağınız ödemeler ise günlük olarak hesabınıza geçiyor. Eğer gerçek madencilik yapan Genesis Mining’e bulut madencilik yatırımı yapmayı düşünüyorsanız, yukarıda verdiğimiz kod ile satın alımınızda %2,5 anında indirim sağlayabilirsiniz.

Source: Coin-Turk

 


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.