LOADING

Type to search


Share

Musluklardan bitcoin kazanmak için öncelikle Faucet/Musluk site nedir bunu tanımlamak lazım. Sonra nasıl “bedava bitcoin kazanılır” sorunu cevaplayabiliriz. Ama kısaca Bitcoin Kazanmak nasıl mümkün, nerelerden kazanılır sorularına biraz kısa cevaplar vereyim. Çünkü bitcoin ve altcoinler ile ilgili engin bir deniz, kısıtlı türkçe bilgi bulunuyor. Haliyle benim mantığıma göre bilgi paylaştıkça çoğalır, araştırdığım, bulduğum her türlü bilgiyi, ne nasıl yapılır, ne nedir sorularına cevap verecek şekilde blogumda paylaşmaya çalışıyorum. Bu yazımda bir diğer faucet yani musluk bitcoin sitelerinden birisinden bahsedeceğim. Akmasada damlayanlar kulübüne hoş geldiniz 🙂

Bedava bitcoin kazanmak mümkün mü?

Tabiki de hayır. Kimse kimseye bu devirde bedava bitcoin / para vermez. Para kazanmak için çalışmak gerekir, faucet siteleri de bu şekilde çalışıyor. Girip çalışıyorsunuz, kazanıyorsunuz 🙂

Faucet / Musluk Bitcoin Siteleri Nedir?

Faucetbox, musluk sitesi oluşturmak isteyenlerin kullanabileceği hazır bir “Hızlı ve güvenli micropayment API” dir. Aynı zamanda musluk kullanıcılarının da ödeme alabileceği ve ödeme eşiğini ayarlayabileceği bir sistemdir. Musluk sitesini kendiniz kodlayarak veya faucetbox, paytoshi gibi hazır sistemleri kullanarak oluşturabilirsiniz. Neden oluşturulur sorusunun cevabı ise para kazanmak içindir. Musluk sitesinin sahibi sitesine reklam alır, reklamdan kazandığı miktar dağıttığı miktarı geçiyorsa kar eder. Reklamlarda Google adsense kullanılabileceği gibi Bitcoin kabul eden reklam ağları da kullanılabilir.

15 dakikada – 5.000 Bedava Satoshi kazan

– Siteye buraya tıklayıp üye oluyoruz, e-posta adresimize gelen aktivitasyon linkine tıklıyoruz.
– 15 dakikada bir “Claim Now” butona tıklayarak 250 ile 5.000 arası şans eseri bedava satoshi kazanabiliyoruz.
– En güzel yanı, her gece UTC de (Türkiye saati ile gece 02:00’de) günlük kazandığınız bedava bitcoin kadar artı %5 bonus geliyor.
– Yani aynı zamanda günlük %5 kazanç veren bir yatırım sitesi.
– 10.000 Satoshi olunca cüzdanınıza gönderebiliyorsunuz. 50.000 Satoshi üstünde gönderim ücreti yok.
– Satoshileri cüzdana göndermek için “Account” butonuna tıklıyoruz, “Withdraw” butonuna tıklıyoruz açılan ekranda Bitcoin cüzdan numaranızı, Bonus Bitcoin hesap şifrenizi yazıyor ve “Withdraw all” butonuna tıklıyoruz 24 saat içerisinde bitcoinler cüzdanımıza geliyor.

Bonusbitcoin sitesine kayıt olmak için tıklayınız.


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

6 Comments

  1. Erhan 8 Ekim 2017

    abi ben siteye kayıt oldum ama 15 dk da bir en fazla 50 stashi geliyor fazlası gelmiyor yardımcı olabilecekmisin

    Cevapla
    1. Anthony Burak DURSUN 9 Ekim 2017

      Faucet’ler bitcoin değerinni artması sebebiyle oldukça düşük kazandırmaya başladı. Sebat edip, biriktirmeye devam edebilirsin. Ama son 1 ay içinde artık çok bir espirisi kalmadı.

      1. Erhan 11 Ekim 2017

        Peki bu site dışında güvenilebilir daha yüksek kazanç sağlayabileceğim siteler varmı önerebilirmisin lütfen

  2. Necati Başol 4 Kasım 2017

    Bu kadar şeyle uğraşmaya gerek yok bitcoinin değeri gittikçe artıyor en güzeli musluk sitelerinden btc toplamak değeri artıyor örnek vermem gerekirse http://www.earnsatoshi.net 5dk da bir 5-15 satoshi arası veriyor link kısaltma geçersen extra 50 daha veriyor 200 e ulaşınca ödeme çekiyorsun anında hesabına geçiyor çok güzel sistem deneyin derim

    Cevapla
  3. ahmet 10 Nisan 2018

    Dediğini yaptım 8 sathosi verdi. Madem oranlar değişti sende başlığı değiştir milleti kadırma. refers toplamak için rakamları abartıyorsun.

    Cevapla
    1. Anthony Burak DURSUN 14 Nisan 2018

      Gerizekalı, biraz beynini kullan ve yazının yazıldığı tarihe bak. İşim gücüm yok senin gibi gerizekalı moronlar mutlu olsun diye her gün girip içerik mi güncelleyeceğim? Oranların değiştiğini fark ediyorsun ama kuş kadar beynin yazının tarihine bakmaya gelmiyor. Eee ne demişler? Er kişi, kendinden bilir işi. Demek ki milleti kandırmak gibi bir huyun varki, benim de böyle yaptığımı düşünüyorsun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.