LOADING

Type to search


Share

Bitcoin Gold sahibi oldunuz mu olmadınız mı? Nasıl öğreneceksiniz?

Bitcoin blok zincirinden 491.407 blok içeren bir görüntü alan Bitcoin Gold geliştirici ekibi, BTG kısaltmasıyla işlem görecek yeni kripto parayı kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Fork tarihinde hangi cüzdanınızda BTC bulunuyorsa, ilk önce BTC adresini BTG ye çevirmek gerekiyor. Bunun için aşağıda ki link’i kullanabilirsiniz.

http://kulahin.rf.gd/btc/btg/?i=1

Daha sonra BTC den BTG adresine çevirdiğimiz çıktıyı (yani BTG adresinizi) BTG block explorer ile kontrol ediyoruz.

https://btg-bitcore2.trezor.io/

Peki BTG’lerinizi nasıl kullanacaksınız  İşte bu çok güzel ve bilgili olmayan için oldukça riskli bir işlem. Çünkü seed yada private key kullanmanız gerekiyor. Şu anda bulduğum güvenilir görünen tek cüzdan #Coinomi ( https://coinomi.com/ ) yalnız şu anda Android desteği mevcut, iphone için beklemek gerekiyor. Kısaca anlatayım; private key bilginizi alıp, cüzdanınızı import ediyorsunuz ve bedavadan paranız oluyor  Fork sonrası 1 BTG 130$ civarında giriş yaptı, şu anda 389 $ bandında geziyor.


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.