LOADING

Type to search


Share

(Cannes, Fransa – 7 Mayıs 2018) – Drakula’nın Canavarlar Güruhu 7 Mayıs 2018’de Carlton Pier’deki 71. Cannes Film Festivali’nin açılışında renkli ve baş döndürücü bir şekilde boy göstererek yaz tatillerini başlattılar.

Director Genndy Tartakovsky and international voice cast cruise into the 71st Cannes Film Festival for a colourful photocall with monster characters from the movie to launch a sneak peek of ‘Hotel Transylvania 3’ at Carlton Beach on May 7, 2018 in Cannes, France.

Fransız Riviyerası boyunca gerçekleşen geçit töreni ve fotoğraf çekimlerinin ardından, yönetmen Genndy Tartakovsky, filmin uluslararası üne sahip seslendirme sanatçılarından bazılarıyla birlikte yakında vizyona girecek olan “Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili”nin ön gösterimine katıldılar. Film dünya çapındaki sinemalarda Haziran sonu ile Ağustos ayları arasında gösterilmeye başlanacak.

Canavarlar Otel Transilvanya 3

Geçit töreni oldukça görkemliydi ve filmden sevilen karakterlerden birçoğuyla birlikte yeni bazı karakterler de törende hazır bulundular: Festivale bir dizi renkli temalı tekneyle gelen gizemli gemi kaptanı Ericka da bu yeni karakterlerden biriydi. Canavar geçit töreninde bir tekne dolusu Gremlin, su kayağı yapan Zombi Belboylar ve tekinsiz bir muz bota binmiş, heyecan peşindeki Cadılar da bulunuyordu.

CANNES, FRANCE – MAY 07: Monster characters cruise into the 71st Cannes Film Festival for a colourful photocall to launch sneak peek of ‘Hotel Transylvania 3’ on May 7, 2018 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Sony Pictures Releasing International)

Yönetmen Genndy Tartakovsky’ye filmin uluslararası ses sanatçılarından bir kısmı da eşlik etti: Anke Engelke (“Ericka”nın Almanca seslendirmesini yaptı), Rick Kavanian (“Drac”in Almanca seslendirmesini yaptı), Janina Uhse (“Mavis”in Almanca seslendirmesini yaptı), Raya Abirached (“Ericka”nın Arapça seslendirmesini yaptı) ve Lesia Nikitiuk (“Ericka”nın Ukrayna dilinde seslendirmesini yaptı).

Geçit töreni Tartakovsky’nin internette filmin özel fragmanını–Gremlinlerin kontrolü ele geçirdiği uçak sekansı– yayınlamak için tabut şeklinde bir düğmeye basmasıyla sona erdi. Sony Pictures Animation’ın “Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili”nden özel görüntüler, tüm dünyada aynı anda YouTube ve YouTube kids’de yayınlandı. İçeriğe HotelT3Cannes.com adresinden ulaşabilirsiniz.

“Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili” Türkiye’de Türkçe dublajlı olarak 13 Temmuz’da vizyona girecektir.

Canavarlar “Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili” Fragmanı


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.