LOADING

Type to search


Share

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna ve Helena Bonham Carter aksiyon macera filmi “Ocean’s 8”, aynı takımda yer alıyorlar.

Beş yıl, sekiz ay, 12 gün…ve hala devam ediyor.  İşte bu süre Debbie Ocean’ın (Sandra Bullock) ne zamandan beri hayatını soygununu planladığını gösteriyor.

Ocean’s 8 Filmi

Bunun için neye ihitiyacı olduğunu biliyor—işinde en iyi olanlardan kurulu bir takım, tabi en başta suç ortağı Lou Miller (Cate Blanchett).  Hep birlikte, uzmanlardan oluşan bir takım oluştururlar: mücevherci Amita (Kaling); dolandırıcı Constance (Awkwafina); uzman satıcı Tammy (Paulson); hacker Nine Ball (Rihanna); ve moda tasarımcısı Rose (Bonham Carter).

Hedef 150 miyon dolar değerindeki elmalar. Elmaslar dünyaca ünlü aktris Daphne Kluger’ın (Hathaway), boynunda olacaklar. Daphne de, yılın en önemli organizasyonu olan Metropolitan Müzesi’ndeki galanin (Met Gala) en öenmli konuğu olacak.

“Ocean’s 8”in diğer bir başrolünde James Corden, parçaları birleştirmeye çalışan sigorta müfettişi rolünde karşımızda olacak. Ayrıca, Richard Armitage’ı da Gala’da Kluger’ın her şeyden habersiz kavalyesi olarak izleyeceğiz.

Gary Ross (“Seabiscuit,” “The Hunger Games”) “Ocean’s 8”i, Olivia Milch ile birlikte, kendi hikayesi doğrultusunda yazdıkları senaryodan yönetti.  Steven Soderbergh ve Susan Ekins filmin yapımcıları.  Michael Tadross, Diana Alvarez, Jesse Ehrman ve Bruce Berman yönetici yapımcılar ve Milch de ortak yapımcı.

Ross’un kamera arkası ekibinde; görüntü yönetmeni Eigil Bryld (“In Bruges”), yapım tasarımcısı Alex DiGerlando (“Beasts of the Southern Wild”), Oscar adayı editör Juliette Welfling (“The Diving Bell and the Butterfly”), Oscar ödüllü editör William Goldenberg (“Argo”), kostüm tasarımcısı Sarah Edwards (“The Secret Life of Walter Mitty”), ve kompozitör Daniel Pemberton (“Steve Jobs”) yer alıyorlar.  Film, George Clayton Johnson & Jack Golden Russell’ın yarattığı karakterlere dayanıyor.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliği ile, bir Rahway Road yapımı olan, “Ocean’s 8”i sunar.  8 Haziran 2018’den itibaren bütün dünyada vizyoan girmeye başlayacak olan filmi, bir Warner Bros. Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures, ve seçili bölgelerde Village Roadshow Pictures dağıtacak.

www.Oceans8movie.net

Yayın tarihi: 8 Haziran 2018 (ABD)
Yönetmen: Gary Ross
Film müziği: These Boots Are Made for Walkin’
Film müziğinin bestecisi: Nicholas Britell, Daniel Pemberton
Yapımcılar: George Clooney, Steven Soderbergh, Susan Ekins

Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.