LOADING

Type to search


Share

Beş rekabetçi arkadaş, birinci sınıftan beri ne pahasına olursa olsun, yılda bir kez, ‘ebelemece!’ oyununu oynamaktadır. Tag- Yakalandın Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir hedef haline getirmektedir. Fakat o ne ile karşılaşağını biliyordur… ve hazırdır.

Russell Adams’ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri yılda bir kez “elim sende” oynar. Bu durum artık onlar için bir gelenek haline gelmiştir. Herkes bu yılki oyuna hazırlanmıştır. Fakat bu sene oyun zamanı gruptan birinin düğününe denk gelir. Grubun asla yenilmeyen oyuncusu bu koşullarda kolay bir hedef olarak görülür. Fakat o kendini her şeye karşı hazırlamıştır.

Tag- Yakalandın

Gerçek bir hikayeden esinlenen New Line Cinema komedisi ‘Yakalandın!’ bu arkadaş grubunun son kalabilen olmak için ne kadar sınırları zorlayacağınının hikayesini anlatıyor.

Filmin yönetmenliğini Jeff Tomsic (Comedy Central’s “Broad City”) üstleniyor.

Filmin oyuncuları ise şöyle sıralanıyor: Ed Helms (“Hangover” filmleri, “We’re the Millers”), Jake Johnson (“New Girl” dizisi), Annabelle Wallis (“The Mummy”), Rashida Jones (“Parks and Recreation” dizisi), Isla Fisher (“Now You See Me”), Leslie Bibb (“Iron Man 2”), Hannibal Buress (“Neighbors”), Jon Hamm (“Baby Driver,” “Mad Men” dizisi ) ve Oscar adayı Jeremy Renner (“The Hurt Locker, “The Town”).

Senaryosu Rob McKittrick (“Waiting”) ve Mark Steilen’e (“Mozart in the Jungle” dizisi) ve hikayesi yine Mark Steilen’e ait olan filmin yapımını Todd Garner ve Mark Steilen, yönetici yapımcılığını ise Hans Ritter, Richard Brener, Walter Hamada ve Dave Neustadter üstleniyorlar.

Kamera arkası yaratıcı ekibinde ise görüntü yönetmeni Larry Blanford, editör Josh Crockett, prodüksiyon tasarımcısı David Sandefur, kostüm tasarımcısı Denise Wingate bulunuyor. Haziran 2018’de vizyona girmesi beklenen bir New Line Cinema filmi ve Broken Road yapımı ‘Yakalandın!’ filminin dağıtımı, Warner Bros. Entertainment Company kuruluşu olan Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleşecek.

Yayın tarihi: 15 Haziran 2018 (ABD)
Yönetmen: Jeff Tomsic
Film müziğinin bestecisi: Germaine Franco
Yapım şirketi: New Line Cinema
Senaryo: Mark Steilen, Rob McKittrick
Yapımcılar: Mark Steilen, Todd Garner, Sean Robins

Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.