LOADING

Type to search


Share

En kısa tanımıyla dizi, çatlak bir bilim adamının peşinden sürüklediği torunu Morty ile maceradan maceraya atılmalarını konu ediyor. Zeki, alkollik ve aynı zamanda dikkatsiz bir bilim adamı olan Rick’in 14 yaşındaki sürekli her konuda endişeli olan torunu Morty ile maceralarını anlatan yetişkinlere yönelik bir çizgi dizi.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ekranlara merhaba diyen ve bir fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Rick and Morty, bilim kurgu komedi türünde bayrağı eline almış görünüyor. Rick and Morty 2 Aralık 2013 tarihinde ilk bölümüyle, Cartoon Network‘un yetişkinlere özel Adult Swim (21:00-06:00) kuşağında yayın hayatına başladı. 6 bölümü yayınlandıktan sonra Olimpiyatlar nedeniyle ara verdi.

Rick And Morty

Morty ve dedesi birlikte sonsuz evreni keşfederken başları sürekli belaya giriyor ve bu beladan kurtulmaya çalışıyorlar. Çizgi dizi olmasına rağmen en iyi bilim kurgu dizileri arasında yer alan ve aynı zamanda akıl dolu espiri anlayışı ile de en iyi yabancı komedi dizileri arasında yer almayı başarmış, izlediğinize kesinlikle pişman olmayacağınız eşsiz yapımlardan bir diğeri.

– Rick müthiş bir deha. Fakat aynı zamanda zil zurna sarhoş olacak kadar alkolik; sürekli geğirmeleri kulaklarınızı tırmalayabilir. Bunlara ek olarak ağzının etrafından hiç kaybolmayan salyaları ile -icatlarıyla olduğu kadar- iğrençlikte de yeni bir çığır açıyor. Bu kendine has farklılık ile eğlenceli ve oldukça komik bir karakter yaratılmış. Rick’i, dizinin yaratıcısı Justin Roiland seslendiriyor.[22dakika]

– Morty, nereye çekseniz o yöne gelen çocuklar vardır ya işte onlardan. Kendisi 14 yaşında ve şimdiden kaybedenler kulübünün üyesi olmuş. Dizinin klişe karakterlerinden amma velakin hikayenin içine bir güzel yedirilmiş. Dedesi Rick’in çoğu zaman saflıklarından istifade ettiği Morty, ayrı bir eğlence kaynağımız. Seslendirmesini yine Justin Roiland yapıyor. [22dakika]

IMBD Puanı: 9.4 / Fragman
Devam Ediyor Mu: Evet
Yayınlanmış Sezon Sayısı: 3

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018
İlk Sezon Tarihi: 2013


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.