LOADING

Type to search


Share

Bir çok unutulmaz kurgu, hikaye, film ve kitaba imza atan Stephen King en popüler romanlarından biri olan Hayvan Mezarlığı yeniden sinemada gösterime giriyor. 2019 yılı sizi gerim gerim gerecek ve tüylerinizi diken diken edecek korku filmlerini beraberinde getiriyor. Bunlardan heyecanla beklediğimiz birisi ise Hayvan Mezarlığı…

Hayvan Mezarlığı Film Konusu

Doktor Louis Creed (Jason Clarke), eşi Rachel Creed (Amy Seimetz) ve 2 çocuğuyla birlikte şehir merkezinden uzakta müstakil bir eve taşınmıştır. Müthiş bir ormanın içinde bulunan evin arazisi, dışarıya gösterdiğinden çok daha fazlasını saklamaktadır. Yan taraftaki evcil hayvan mezarlığının laneti, Creed ailesinin üzerine çökecektir.
Stephen King’in romanından uyarlanan Hayvan Mezarlığı, ilk olarak 1989’da sinemaya uyarlanmıştı.

Yönetmen: Kevin Kolsch,  Dennis Widmyer

Senaryo: Matt Greenberg,  David Kajganich

Yapımcı: Lorenzo Di Bonaventura,  Mark Vahradian

 


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.