LOADING

Type to search


Share

Plesk backup sisteminde bazen hatalar alırsınız. Bu hatalardan en sık karşılaşılanı olup, backup sürecini etkilemeyen fakat eksik bir şekilde backup alınmasına neden olan Access Denied hatasıdır.

  • WARNING: (domain object ‘example.com’) [e4404190-b0b5-425e-a309-500e258cfe97]: Unable to get attributes of the file C:\Inetpub\vhosts\example.com\httpdocs\img\originais\photo.jpg: Access is denied. The file will not be archived. [:0]

Çözüm yolu için sunucuya RDP ile bağlanmanız ve Power Shell altında aşağıda ki komutu uyarlayıp çalıştırmanız gerekmektedir. Hata bir klasör erişim yetki sorunudur. Bu genelde üçüncü parti komponentlerin resim, dosya yüklemesi esnasında izinlerin doğru aktarılamamasından kaynaklanır.

Power Shell komutu:

plesk repair --repair-webspace-security -all-filesystem-objects -webspace-name example.com

 

 

 


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.