LOADING

Type to search


Share

Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece kamerasını aldıysanız ve yanlışlıkla update işlemi esnasında kameranızın gücü kesildiyse ve artık çalışmıyorsa yazılımınız brick olmuş demektir. Bu noktada yapabileceğiniz 2 şey var. Ya servise götüreceksiniz yada yazılımı kendiniz güncelleyeceksiniz.

İnternette firmware olarak bir çok sürüm var fakat güvenilir mi sorusu önemli. Neticede evinizi internete açan bir sistem kullanıyorsunuz ve kamera sürekli kayıt aldığı için istemediğiniz görüntülerin yanlış kişlerin ellerine geçmesine sebep olabilirsiniz. Sonuçta ev haliniz.

Neyse, her zaman ki gibi sadede gelelim 🙂 Xiaomi kameranız güncelleme işlemi esnasında çöktüyse yazılımı manuel olarak yeniden yüklemek için bir micro SD karta ihtiyacınız olacak. tf_recovery.img bu linkten indirip aşağıda ki adımları takip edin.

Prosedür:

  1. Micro SD kartınızı Fat32 olarak formatlayın.
  2. Kameranızı kapatın ve varsa diğer sd kartı kameradan çıkartın.
  3. indirdiğiniz firmware dosyasını zipten çıkartın tf_recovery.img adlı dosyayı direkt ana dizine kopyalayın. Dosya adı önemli, değiştirmeyin.
  4. SD Kartı kameranıza takın ve enerji verin.
  5. İlk önce turuncu ışık yanıp söndüğünü göreceksiniz. Bu işlem bir kaç dakika sürebilir. Bu süre boyunca cihazınıza dokunmayın ve enerjisini kesmeyin.
  6. İşlem başarılı bir şekilde tamamlandığında kameranıza yeniden başlayacak ve sıfırlanmış olacak.
  7. Ayarlarınızı tekrar yapın ve kullanın.

Procedure:

  1. You will need any FAT32 SD Card. Do not use exFAT for firmware updating.
  2. Turn off your camera, remove SD card.
  3. Download firmware file (see below)
  4. Copy tf_recovery.img file to your SD card.
  5. Put your SD card in camera and turn it on. You will see orange light flashing. Process will take few minutes, do not disturb it in any way. Camera will automatically reboot and you will hear request to pair with WiFi in the speaker.

Tüm İmajlar / Other İmages

tf_recovery.img

Genel Özellikler

Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p 360° PTZ kontrol, gece görüşü, hareket algılama, intercom ve akıllı telefonlardan kontrol gibi özellikleri ile tercih edilebilecek en iyi IP kameralardan birisi olan MiJia kamera ile evinizde ya da iş yerinizde kendi güvenlik sisteminizi kurabilirsiniz.

Mi Ev Güvenlik Kamerası 360 ° 1080p Yüksek Tanımlı video, çok yönlü koruma. 360 ° Görüş | 1080p HD | Kızılötesi gece görüşü | hareket algılama | Talkback özelliği | H.265 kodlama | Kolay Kurulum

360 ° Görüş açısı , Evde Tam Koruma İkili motor tasarımı, kameranın 360 ° yatay ve 96 ° dikey görüntü döndürmesini ve yakalamasını sağlar. Kameranın darbeye dayanıklı tasarımı ve sessiz motoru, dönmenin yumuşak ve sessiz kalmasını sağlar.

1080p Yüksek Çözünürlüklü Görüntü Kalitesi Mi Kamera 360 ° mükemmel görüntü kalitesine sahiptir. Mi Camera’nın 20 megapiksel, 1080p çözünürlük ve geniş dinamik aralığı sayesinde uzak arka planlar bile net ve ayrıntılı.

Summary
Review Date

Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.