LOADING

Type to search


Share

Denizcilik Ürünleri ‘Su Üstünde’

7’den 70’in seveceği, ev hanımlarından iş insanlarına kadar birçok farklı kişilerin alışveriş edebileceği web sayfası hayata geçti. Su Üstünde (www.suustunde.com) geniş ürün yelpazesi ile deniz tutkunlarına, antika meraklılarına ve dekoratif ürün arayan herkese hitap eden birikimin ürünlerini müşterilerin beğenisine sunuyor. 20 farklı kategoride binlerce ürün, 50 ülke, 5000 farklı noktadan özveri ile toplanmış, uygun koşullarda saklanmıştır.

Ürün çeşidi itibari ile Türkiye’de tek, dünyada ise sayılı arşivler arasında bulunan ‘Su Üstünde’ denizcilik sektörü için ciddi katma değer sağlayacak bir adım atmıştır. Deniz ve denizcilik ürünleri, antika, hediyelik eşya, gemi söküm ürünleri, mitolojik ürünler ve tablolar gibi alanında çok geniş bir ürün yelpazesi ile yüksek hizmet kalitesi ve başarma azmi gibi ilkelerinden taviz vermeden Türkiye’den ve dünyadan birçok deniz severe ulaşıyor.

Türkiye’de en kapsamlı tedarik zincirini oluşturup, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkararak, ülkemizin en verimli denizcilik ürünleri satan toptan ve perakende mağazası olabilme hedefi vardır. Bunu yaparken de ‘müşteri odaklılık, operasyonel mükemmeliyet, sürdürülür büyüme ile çevresel ve sosyal sorumluluk’ gibi değerlerimizden de asla taviz vermeyeceğini beyan ediyor. Web sayfasının İngilizcesi ile Dünyaya açılan web sayfası her geçen gün hızla popüler hale gelmektedir.

Web sayfası ziyareti için; www.suustunde.com gidiniz,


Tags:
Anthony Burak DURSUN

Adjans Digital Agency CEO, Gömülü sistemler, yazılım, fotoğraf çekmek, tasarım, teknoloji konularına hisli, evli, 4 kedi babası, asabi, anksiyetik bir kişi. Tekrarlayan şeyleri sevmez, her an her şey hakkında yazabilir, konuşabilir. Önceki hayatında marangoz olduğunu düşünüyor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.